Na twee geslaagde kunstroutes zal op zondag 25 augustus 2013 voor de derde maal de kunstroute door Baflo en Rasquert gehouden worden. Het lijkt nu nog een eind weg maar de organisatie is alweer druk bezig om er een gezellige en inspirerende dag van te maken voor jong en oud. Ook dit jaar zal er weer van alles te zien en te horen zijn, van installaties, beelden tot schilderijen en muziek.

De opening vindt plaats in de Laurentiuskerk. Er zal een mix van muziek (Duo Horus) en poëzie ( Trinette Kruizenga, Marja Baar) te beluisteren zijn. Deelnemers van de kunstroute zijn: Anne Wine (gast), Duo Horus, Eveline van der Werf, Jan Bodde, Jenny Weegenaar, Noordakkoord, Peter Boekholt, Ronnie Afman, Sibrich Veenland, Wianda Keizer(gast) en Wim Witteveen.

Dit jaar zullen Anne Wine en Wianda Keizer, beiden kunstenaars uit de regio, de route versterken. In het Stol-Vennemahuis wordt  tijdens de route muziek gespeeld door Michiel  de Vries en door leerlingen van Stanley Medema. Beiden zijn docenten van Noordakkoord.

De dag start om 11.00 uur met een opening in de Laurentiuskerk. Vanaf 12.00 uur openen de kunstenaars hun expositie. De kunstroute eindigt om 17.00 uur. Bij café Beuving kunt u deze dag informatie over de kunstroute krijgen. Het café is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.

 Houdt u deze dag maar vrij in uw agenda, het belooft een geslaagde dag te worden!